Onze merken

Toyota
Toyota beschikt over een uitstekende reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en klantenservice. Waarden waar ook Auto Center Piet Ooms in gelooft. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het merk Toyota.

Toyota’s hebben voor ons dan wel geen geheimen, maar ook andere type en merken auto’s kunnen terecht in onze ruime werkplaats.

BOVAG
Wij zijn aangesloten bij de BOVAG waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

BOVAG-pechhulp
Pech zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech wilt u daarom eigenlijk maar één ding: direct geholpen worden! BOVAG Pechhulp schakelt meteen Auto Center Piet Ooms in of een professionele hulpdienst om u weer op weg te helpen. Meer weten? Neem contact op met een van onze medewerkers.

RDW
Naast lid van de BOVAG zijn wij ook een RDW Erkend autobedrijf. Dit betekent dat de Rijksdienst Wegverkeer ons de bevoegdheden heeft gegeven om bepaalde taken uit te voeren en geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld wordt.

 

foto 2.jpg