Maandag gesloten

Omdat wij vanaf 1 maart te weinig personeel hebben, hebben wij besloten om vanaf maart voorlopig op maandag dicht te gaan. Door deze maatregel zijn we op de andere dagen van de week met minmaal 3 mensen aanwezig. Hierdoor kunnen we op die dagen nog steeds dezelfde service en kwaliteit werk verrichten die u van ons gewend bent. De werkplaats en showroom zijn vanaf maart open van dinsdag tot en met vrijdag van 8.15 uur tot en met 17.00 uur.

Op zaterdag is de werkplaats open van 8.15 tot en met 14.30 uur en de showroom tot 15.30 uur. Omdat we met minder personeel zijn, zal onze agenda eerder vol zitten. Probeer daarom wat eerder dan normaal uw afspraak in te plannen. Ongeveer 3 a 4 weken van tevoren. Wij blijven in de tussentijd op zoek naar een enthousiaste monteur of leerlingmonteur.

Lijkt het jou leuk om bij ons familiebedrijf in Vlaardingen te komen werken? Omdat we een klein bedrijf zijn, is het belangrijk dat je flexibel bent en ook de klanten aan de telefoon, aan de balie en in de showroom te woord staat. Auto Center Piet Ooms is een bedrijf dat al ruim 36 jaar gespecialiseerd is in Toyota's. Ook wordt er bij ons aan andere merken onderhoud gedaan, maar omdat we alleen Toyota's verkopen, is het merendeel Toyota's. Heb je interesse, neem dan contact op met Piet of Edwin Ooms. 

Telefoonnummer: 0104600804 of

Email: edwin@autocenterpietooms.nl www.autocenterpietooms.nl