Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Dick Berghout uit Schiedam op 10-05-2017

Zeer positief, service erg goed en snelle afhandeling. Prima kwaliteit

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

R.W.Th. Pelt uit Vlaardingen op 05-05-2017

Sleutel werkte niet meer Piet Ooms heeft dit heel snel en vakkundig aangepakt Rn hersteld. Top !!

Reden bezoek: Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

m van der meiden uit hellevoetsluis op 05-04-2017

Eerlijk bedrijf .een voorbeeld voor vele Bij een probleem staat men direct klaar

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

frank van der Weide- uit Spijkenisse op 09-02-2017

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Henk Nossent uit Rotterdam op 09-02-2017

ik kom al zo`n 30 jaar bij Piet Ooms, op zich zegt dat al genoeg denk ik!!!

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Arianne Planken uit Vlaardingen op 12-01-2017

Al jaren lang kom ik daar voor controle en evt reparatie van de auto. Aantal keren goede Occasion aangeschaft. Personeel is vriendelijk en kundig. Je word fijn geholpen.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Jan Alting uit Simonshaven op 09-01-2017

Gewoon een erg goed garage bedrijf , goede afspraken , uitstekende monteurs , nooit nare berichten achteraf en een ouderwetse service . Top

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Frans Antonissen uit Prinsenbeek op 09-01-2017

Auto Center Piet Ooms onderscheidt zich door professionaliteit en klantvriendelijkheid. En heeft mijn vertrouwen; ik kom er voor uit Prinsenbeek (Breda) naar Vllkardingen

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Annelies Vermeulen uit Vlaardingen op 23-12-2016

Supergoede ervaringen! Vandaag geholpen met een verzopen motor. Kwaliteit en service echt top!!

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Erik Schippers uit Hellevoetsluis op 22-03-2016

Vandaag geweest voor een grote beurt en airco vullen. Een kennis van mij beveelde mij dit bedrijf aan. Van te voren werd eea goed doorgesproken. Ik had meteen een goed gevoel bij dit bedrijf. De waterpomp is vervangen en 2 banden waren versleten. Dit is doorgebeld en de prijs was zeer redelijk. En ook nog een gratis leenauto.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Hennie Oomen uit Maassluis op 10-03-2016

Hier wordt je als klant door professionele medewerkers heel goed behandeld. Afspraak is afspraak. Bij evt. meerkosten wordt er van tevoren contact opgenomen.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

N Hol uit Rotterdam op 13-01-2016

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Arjan Bouter uit Lochem op 28-12-2015

Geweldige service voor een eerlijke prijs

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
10

Hans Warnaar uit Vlaardingen op 20-11-2015

Ik ben al heel lang een tevreden vaste klant van Auto Center Piet Ooms en heb al diverse opeenvolgende auto bij deze garage aangeschaft. Ik rijd al weer ruim twee jaar probleemloos in mijn laatste aanwinst, eenToyota Yaris. Gistermiddag ineens startproblemen bij mij voor de deur. Even de garage gebeld voor advies. Binnen een kwartier kwam Piet zelf even langs en had het probleem in een mum van tijd verholpen, gratis... Dat noem ik nog eens service!!! Het startprobleem was trouwens ontstaan door een verkeerde handeling van mijzelf de dag er voor: de auto starten en de motor direct weer uitzetten en geparkeerd laten staan met als resultaat een verzopen motor :-(

Reden bezoek: Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
0

Fred den Boer uit Rozenburg op 15-11-2015

prima service-zeer klantvriendelijk

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
9

jim uit Den Haag op 10-11-2015

Zeer klantvriendelijke en service gerichte garage. Eventuele problemen worden vlekkeloos opgelost. Leenauto's worden in het volste vertrouwen meegegeven. Men is hier oprecht een klant waarvoor de nodige tijd wordt genomen. Auto's worden perfect opgeleverd, schoon en gepoetst. Kortom een aanrader voor potentiele autokopers.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
7

Frans van Deurzen uit Vlaardingen op 10-11-2015

Met Piet Ooms heb ik alleen maar uitstekende ervaringen. Eerst bij toyotadealer Wim v.d. Gaag en later als eigenaar van Autocenter Piet Ooms

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Ger Bosdijk uit Schiedam op 10-11-2015

Al jaren zeer goede ervaringen met deze garage en personeel. Wij rijden al jaren met toyota's gekocht bij Piet Ooms en zonder problemen Ook voor onderhoudsbeurten en APK komen we al jaren bij deze garage. En de paar keer dat we schade hadden is dat uitstekend verholpen.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Wil W.E.M Ter Horst-Overdiek uit Werkendam / Nederland op 14-09-2015

Een zeer betrouwbare autodealer/garage waar je eerlijk wordt voorgelicht en absoluut niet wordt opgezadeld met een beurt cq. reparatie die niet nodig is/zijn. Moeten er een uurtje voor rijden maar hebben dit er voor over. Super.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Melanie v.d. Burgh uit Spijkenisse op 24-07-2015

Alsof niets te gek is, alleen al om de super service en vriendelijkheid bij Piet en Edwin rij ik een toyota :-)

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Ton Schraal uit Vlaardingen op 29-06-2015

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Hans van der Boor uit Schiedam op 24-01-2015

Zeer goed en betrouwbaar, fantastische service

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

anoniem op 20-01-2015

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Frank Bruijstens uit Vlaardingen op 20-01-2015

Ooit klant geworden door verkoop van sportvelgen, 27 jaar geleden. Tevreden over het familie bedrijf van Piet Ooms. Der mate dat ik ook mijn kinderen hier met een gerust hart naar toe stuur. Met als resultaat dat mijn oudste dochter er een auto gekocht heeft en de jongst langs gaat voor onderhoud.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

jacques Arenz uit Schiedam op 20-01-2015

betrouwbaar,geen flauwe kulletjes,eerlijk en oprecht

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10