Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Gerrit uit Vlaardingen op 19-05-2020

Goede snelle afhandeling van problemen.

Wij kopen al jaren Toyota's bij Piet Ooms. En die gebruiken wij met volle tevredenheid. Zeer goede afhandeling van probleem gevallen. Goede verstandhouding met personeel. Voor mij een 10 met een griffel.

Gemiddeld
8

Mathijs uit Gr op 06-05-2020

Zeer goede en snelle service.

Onze familie komt hier al ongeveer 7 jaar. Altijd goede en snelle service gehad. Laatst stil komen te staan langs de weg. Zonder afspraak neergezet en toch binnen 2,5 dag gerepareerd. Bedankt!

Gemiddeld
10

Monique uit Maassluis op 28-04-2020

Service is super!

Al meerdere wagens bij dit bedrijf gekocht. Ben zeer tevreden klant.

Gemiddeld
10

Niek uit Rotterdam op 18-02-2020

Top bedrijf

Medewerkers die verstand van zaken hebben, bij aflevering van de auto alles netjes is gedaan en voorbereid. Goede uitleg over het gebruiksgemak van de auto. Zou iedereen aanbevelen hier een auto te kopen.

Gemiddeld
10

Brouwer uit Vlaardingen op 05-10-2019

uitstekend

Goede service

Gemiddeld
9

P.A. Elberse uit Vlaardingen op 30-09-2019

Geen problemen goede service prijs redelijk

De service is goed als je belt dan helpen ze je op de plek waar je pech heeft dat vindt ik goed dat doet niet iedere garage

Gemiddeld
9

Wendy uit Spijkenisse op 30-09-2019

Klantvriendelijk en eerlijk

Al jaren kom ik hier voor de APK en grote beurt van mijn auto. Ieder is klantvriendelijk, denkt mee en men is eerlijk over het benodigde onderhoud.

Gemiddeld
10

L. J. uit Schiedam op 30-09-2019

Een kundig en heel klantgericht bedrijf

Je vraagt nooit teveel. Er is altijd even tijd als je met een probleem komt. Iedereen is vriendelijk.

Gemiddeld
10

P. uit Vlaardingen op 30-09-2019

Altijd goede service!

Vriendelijk, betrouwbaar, deskundig!

Gemiddeld
10

Wendy krommenhoe uit Schiedam op 30-09-2019

Goede service geen verassingen

Mijn auto APK laten keuren en een kleine beurt, 4 banden versleten er wordt altijd netjes gebeld over wat je wil in dit geval welke banden echt top. Leen auto staat altijd netjes klaar als je dit aangeeft! Top

Gemiddeld
10

Keith uit Spijkenisse op 30-09-2019

Professioneel en eerlijk.

Professioneel en eerlijk

Gemiddeld
10

Esther uit Ridderkerk op 10-07-2019

Nog nooit meegemaakt, ik mag geen proefrit maken omdat ik mijn eigen niet bij me heb!

Afspraak gemaakt via autoscout. Mail ontvangen dat ik een proefrit kan komen maken. Bij aankomst zeg ik dat ik mijn auto niet heb meegenomen omdat ik eerst in de auto wil rijden en niet te snel wil beslissen. De verkoper zegt dat hij op deze manier mij geen proefrit laat maken omdat het kan zijn dat ik het niet eens zal zijn met zijn inruilbedrag voor mijn auto en dat ik hier zomaar kom om lekker even een proefrit te maken. Ik ben helemaal verbaasd en ben gelijk vertrokken, ongelofelijk. Hij wilt dus eerst een deal maken en dan pas de proefrit. Daarbij was hij al niet echt enthousiast dat ik geen Toyota wilde inruilen. Ik heb trouwens een auto uit 2014. Onacceptabel en nog nooit zoiets meegemaakt en dan te bedenken dat dit bedrijf zoveel goede beoordelingen heeft. Hopelijk komen er meer mensen met deze ervaring, het gaat blijkbaar iets te goed met dit bedrijf. Ik voel me echt zeer slecht behandeld.

Reactie van: Auto Center Piet Ooms Wij willen graag onze kant van dit verhaal toelichten. In het mailcontact dat we voorafgaand aan het bezoek hadden, stond: Deze auto is nog vrij, u kunt komen kijken en eventueel een proefrit maken. Toen mevrouw kwam kijken hebben wij, conform onze werkwijze, allereerst gevraagd of mevrouw een auto in te ruilen had. Mevrouw had inderdaad een auto in te ruilen, maar had deze niet bij zich. Wij maken voorafgaand aan een proefrit, met één van onze occasions, eerst een inruilprijs. Als dit te ver af ligt van de verwachting van de klant, dan hoeft er ook geen proefrit plaats te vinden, mede omdat iedere proefrit een klein risico(schade) met zich meebrengt én de auto daarna altijd weer nagelopen wordt, alvorens deze weer in de showroom geplaatst wordt. Omdat mevrouw niet wilde praten over een inruilprijs hebben wij aangegeven hoe onze werkwijze is en waarom. Wij vinden het vervelend dat mevrouw voor niets is gekomen. Overigens ruilen wij alle merken auto’s in.
Gemiddeld
1

m Drop uit vlaardingen op 26-05-2019

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

betrouwbaar en op recht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

anoniem uit Vlaardingen op 25-05-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

anoniem op 17-05-2019

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Heel goed, deskundig en vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Vin Kumar uit Rotterdam op 11-03-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn Aygo ingeruild en kreeg een goeie bod voor een CHR! Zeker een aanrader! Vriendelijk en fijne mensen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

W Hennip uit Vlaardingen op 01-03-2019

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

anoniem op 25-02-2019

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Kitty Van der Meer uit Vlaardingen op 24-02-2019

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

jacques arenz uit schiedam op 22-02-2019

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

betrouwbaar

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Thea Folkers uit Vlaardingen op 20-02-2019

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Bas Mulder uit Vlaardingen op 08-12-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede service. Personeel staat voor je klaar en is erg behulpzaam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Bas en ina Timmer uit Vlaardingen op 05-11-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Diverse auto's gekocht super te vreden geen klachten net weer een aanschaf gedaan zeer tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Bas Mulder uit Vlaardingen op 19-10-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Hele goede ervaring. Klantvriendelijk en behulpzaam met een eerlijke prijs en vooraf overleg voordat zaken worden aangepakt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Ton Buijsman uit Heerhugowaard op 08-10-2018

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Hallo ik vind auto centrum Piet Ooms een geweldige garage goede service en eerlijke mensen.. Aardig en goede prijs klasse.ik zou Ooms zeker bij anderen aanraden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10